Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΝΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ


   Εκεί κατάντησε η Ελλάδα. Εκείνοι που διέπραξαν εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, που πήραν τα όπλα και εκτέλεσαν χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι, δεν αποδέχονταν την εγκαθίδρυση του ανθρωποφάγου πολιτεύματος της Δικτατορίας του Προλεταριάτου, εκείνοι που προσπαθούσαν να γίνουν καλοί μπολσεβίκοι, κατά την ομολογία του αρχισυμμορίτη Γιώργου Βοντίτσου (Γούσια), αυτοί μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού σε κάθε ευκαιρία.

Είναι οι συνεχιστές του εγκλήματος και της προδοσίας, την οποία διέπραξαν στη Μέση Ανατολή το 1943. Η συνέπεια ήταν, να ευτελίσουν τον αγώνα του Ελληνικού Στρατού, να γίνουμε ρεζίλι στους συμμάχους και από την κορυφή της εκτίμησης που είχαμε κερδίσει με τον αγώνα μας στο Έπος του 1940, να γίνουμε επαίτες και να ζητούμε να μας επιτρέψουν οι Άγγλοι να συνεχίσουμε τον πόλεμο.

Αντί ο Ελληνικός Στρατός, μετά από το αίμα που έχυσε και ήταν ο πρώτος νικηφόρος στρατός στον αγώνα κατά των Δυνάμεων του Άξονος, να έχει τη θέση που του άξιζε, από τις προδοτικές ενέργειες του ΚΚΕ, βρέθηκε μέσα στα συρματοπλέγματα των Άγγλων.

Στην Ελλάδα, οι ορδές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, διοικούμενες από στυγνούς εγκληματίες και άξεστα αιμοδιψή θηρία, κατέσφαζαν τον πληθυσμό άλλοτε γιατί δεν τους ακολουθούσε στην πορεία της προδοσίας και του εγκλήματος και άλλοτε για να τον πλιατσικολογήσει. Φρικτά εγκλήματα κατέγραψε η Ιστορία. Τόποι μαρτυρίων, όπου έδωσαν την τελευταία τους πνοή αθώοι Έλληνες, λοιδωρούνται σήμερα από τους συνεχιστές των σφαγέων και της ίδιας πολιτικής και τακτικής. Είναι δε σ’ όλους γνωστό ότι, ο ξενόφερτος “σωτήρας”, για να εκμαυλίσει την ψήφο αυτών των απόβλητων εγκληματιών της κοινωνίας, διέθεσε τον ιδρώτα του λαού για συνταξιοδότησή τους.

Δεν είχε μελετήσει την Ιστορία της Ελλάδος ο ξενόφερτος αυτός “σωτήρας”, δεν τον ενδιέφερε ποτέ η Ελλάδα. Την ανακάλυψε τυχαία. Δεν του είπε κανένας τι έγινε τον Δεκέμβριο του 1944 και από το 1946 έως το 1949;

Ακολουθούν την ίδια πορεία, πορευόμενοι στον δρόμο που χάραξε ο ηγέτης της χώρας που αγάπησαν και όρισαν για πατρίδα τους, ο Ιωσήφ Στάλιν, και χωρίς ίχνος ντροπής και μετάνοιας για όσα έκαναν, μας κάνουν μαθήματα για όλα τα ζητήματα. Τις γιορτές προς τιμήν εκείνων που έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την πατρίδα και να εξουδετερώσουν το πρόγραμμά τους για παραχώρησή της στους Σλάβους, όπως προσπάθησαν με τη θέση τους στο Συνέδριο της Γ’ Διεθνούς το 1924 στη Μόσχα, αλλά και με την Ε’ Ολομέλεια τον Ιανουάριο του 1949 στον Γράμμο, τις χαρακτηρίζουν γιορτές μίσους. Οι δικές τους γιορτές προς τιμήν των συμμοριτών, είναι γιορτές “συμφιλίωσης!!!”.

Ο αιμοδιψής δολοφόνος Θανάσης Κλάρας, (Άρης Βελουχιώτης), τιμάται ως εθνικός ήρωας από κάποια απολιθωμένα απομεινάρια του σταλινικού κομμουνισμού και έχουν ιδρύσει σωματείο φίλων του. Είναι εκείνος που έσφαξε και πέταξε στην Πηγάδα του Μελιγαλά δυόμιση χιλιάδες Έλληνες. Οι τόποι σφαγιασμού Ελλήνων είναι πολλοί. Δεν θεωρώ αναγκαίο να τους αναφέρω. Αν κάποιος με προκαλέσει, θα το κάνω.

Προσφάτως, αφού εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία για να γίνει πλούσιος, παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης και με θράσος χιλίων πιθήκων, ζήτησε να στηθεί προτομή του εγκληματία Κλάρα στην Αθήνα. Ο αχάριστος αυτός, που δεν συνόδευσε τον νεκρό πατέρα του στην τελευταία του κατοικία. Ο αχάριστος αυτός, που δεν συνόδευσε στην τελευταία κατοικία τη γυναίκα που τον περιέθαλψε, τον έστειλε με δαπάνη της στο σχολείο, φρόντισε να τον κάνει άνθρωπο. Η φύση τον προίκισε με καλλιτεχνικά προσόντα, αλλά η κυρία εκείνη που ξοδεύτηκε να τον παραδώσει σωστό άνθρωπο στην κοινωνία, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μου είναι αηδές να αναφέρω το όνομά του. Τι ξέρεις εσύ, ανόητε μπουζουκοπαίχτη των νυχτερινών κέντρων, τι συνέβη σ’ αυτή τη χώρα, όταν εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, τρέχαμε ξυπόλυτοι, ρακένδυτοι και νηστικοί, να γλυτώσουμε από το μαχαίρι των πρωτοπαλίκαρων του Άρη, του Τζαβέλλα και του Δράκου; Σου είπε κανένας από αυτούς που σε κατήχησαν και σε έκαναν κομμουνιστή, πόσα κεφάλια έκοψε ο Δράκος; Και γιατί; Γιατί δεν δέχονταν το ίνδαλμά σου ως αρχηγό και μελλοντικό ηγέτη της χώρας.

Μας διδάσκουν σήμερα πατριωτισμό και κατακεραυνώνουν όλους τους αντιπάλους σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα και την Αντίσταση των Ελλήνων κατά των κατακτητών, την Εθνική Αντίσταση και όχι τον ταξικό αγώνα που έδωσαν σε λίγες περιπτώσεις, την ιδιοποιήθηκαν. Έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια της θρασύτητας.

Πλανώνται όμως οικτρώς. Ο νουνεχής Ελληνικός λαός δεν ξέχασε ούτε τα εγκλήματα ούτε την προδοσία του ΚΚΕ. Να μην ελπίζουν. Εκείνοι που αγωνίστηκαν εναντίον τους άφησαν απογόνους. Και να μην ελπίζουν ότι, με τις ορδές των Αφρικανοασιατών θα επιβάλουν την τυραννία τους.

Ο λαός της Ελλάδος δεν ξέχασε.

Διότι, όπως έγραψε ο Ισπανοαμερικανός συγγραφέας Χόρχε Σανταγιάννα :

“Εκείνοι που δεν ενθυμούνται το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το ξαναζήσουν…”.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.