Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ"

Όπως αναφέρει η Pravda, μια ισραηλινή μπουλντόζα εισέβαλε στην πύλη του νεκροταφείου των Βεδουίνων, στο Al-Araqib, στην έρημο Negev και κινήθηκε εναντίον παιδιών, τραυματίζοντας ορισμένα από αυτά.

Η πηγή είναι αξιόπιστη και ιστορικά συνοδεύει τις κατηγορίες της με φωτογραφίες. Σε ποια άλλη χώρα, στον πλανήτη, θα επιστράτευε μπουλντόζα, για να επιτεθεί και να.....
τραυματίσει παιδιά, σε ένα νεκροταφείο;

Εκπρόσωπο των Βεδουίνων της Νεγκέβ, παρενόχλησαν τις ισραηλινές αρχές, οι οποίες κατέστρεφαν τα σπίτια τους, με το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο (JNF), να επιμένει να κάνει δενδροφύτευση στους βοσκοτόπων των Βεδουίνων.

"Πιστεύαμε ότι υπήρχαν 'κόκκινες γραμμές' ακόμη και στη βιαιότητα της αστυνομίας εναντίον των Βεδουίνων της ισραηλινής Negev - Τώρα όμως τις ξεπέρασαν. Κατέστρεψαν τα σπίτια, ενώ δεν είχαν καμία δυνατότητα για την απόκτηση αδειών οικοδομής, συλλαμβάνοντας τους ανθρώπους μέσα στο χωριό τους, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τα δένδρα της του JNF δέντρα. Οι ακτιβιστές, που ζήτησαν επίσημα έγγραφα υπέστησαν ξυλοδαρμούς και όλα φαίνονταν να είναι 'εντάξει'", ανέφερε μάρτυρας του επεισοδίου.
πηγή