Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Λαμία: Συγκέντρωση τη Κυριακή το απόγευμα (18:00)


Οι εκβιασμοί της κυβέρνησης Παπαδήμου, της Τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, στον ελληνικό λαό και η προπαγάνδα των φερεφώνων τους, παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, για να αποδεχτεί το νέο μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση – σφαγείο των εργασιακών δικαιωμάτων, της υποδούλωσης της χώρας και της εξαθλίωσης των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας.

Για να δικαιολογήσουν αυτά τα μέτρα και να υφαρπάξουν τη λαϊκή ανοχή προτάσσουν, σταθερά, την αναγκαιότητα της παραμονής της Ελλάδας στην Eυρωζώνη, τον εκβιασμό της χρεοκοπίας, την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και την «ευεργετική» επίδραση του «χαμηλού μισθολογικού κόστους» στην αντιμετώπιση της ανεργίας, την ώρα που ήδη οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 και ένας στους δύο νέους κάτω των 25 χρόνων είναι άνεργος! Άθλιοι εκβιαστές και υποκριτές.

Καλούν τους εργαζόμενους, το λαό και την νεολαία να αποδεχτεί την επιστροφή στις μαύρες μεταπολεμικές δεκαετίες της μεγάλης φτώχειας και εξαθλίωσης, της μαζικής ανεργίας και της ξενιτιάς, της απροκάλυπτης επιτήρησης και κηδεμονίας.

Να μην τους το επιτρέψουμε!

Δεν είναι μονόδρομος αυτή η πολιτική, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της χρεοκοπίας.

Ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν χρωστάνε σε κανέναν. Δεν έχουν καμία ευθύνη για την δημιουργία του χρέους. Δεν αποδέχονται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων, την υποδούλωση της χώρας και την ταπείνωση του λαού. Δεν θέλουν να πληρώσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που τους πετάει στις πλάτες τους η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και η τρόικα.

Αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε για να μην ψηφιστεί το νέο μνημόνιο της ντροπής. Καλούμε τους βουλευτές του νομού να το καταψηφίσουν, ειδάλλως θα είναι ανεπιθύμητοι στην Φθιώτιδα.

Καλούμε όλο το Φθιωτικό λαό να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 6 μμ.
KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2

Πλατεία Ελευθερίας, 6 μμ.


Πρωτοβουλία συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων & εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Ν. Φθιώτιδας

πηγή