Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ισλαμικα Ηθη:Πολλοι ανδρες κανουν πρωκτικο σεξ με αλλους.Δεν ξερουν αλλο ειδος σεξ"!!(αυτα ακουνε οι οπισθοευρυχωροι της πολιτικης και των ΜΜΕ και δεν τους διωχνουν με τιποτα)!!

Η Wedad Lootah δεν μοιάζει με ακτιβίστρια για τη σεξουαλική απελευθέρωση.
Είναι μουσουλμάνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φοράει ολόσωμη μπούρκα από μια σχισμή της οποίας φαίνονται μόνο τα καφέ μάτια της και διανθίζει την ομιλία της με αποσπάσματα από το κοράνι.
Επίσης είναι η συγγραφέας ενός νέου βιβλίου με ερωτικές συμβουλές, στο οποίο εκθειάζει τον γυναικείο οργασμό, αντιμετωπίζει τα θέματα ταμπού, όπως την ομοφυλοφιλία και προτρέπει τους Αραβες να ξεπεράσουν τις παραδόσεις του παρελθόντος που περιορίζουν τη σεξουαλική τους ευτυχία.
Το βιβλίο «Top Secret: Sexual Guidance for Married Couples», εμπεριέχει ζωηρά ανέκδοτα από την εμπειρία της Lootah ως σύμβουλος γάμου επί οκτώ χρόνια, στο κεντρικό δικαστήριο του Ντουμπάι. Οπως γράφει ο Robert F. Worth στην εφημερίδα «New York Times», όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο στα αραβικά, τον Ιανουάριο στα Εμιράτα, αμέσως προκλήθηκε μεγάλο σκάνδαλο. Το βιβλίο απέσπασε επαίνους από κάποιους φιλελεύθερους και απειλές ότι πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο η συγγραφέας από τους συντηρητικούς οι οποίοι την θεωρούν ένοχη για βλασφημία.

Ελευθερία και εκπαίδευση στο σεξ

Η 45χρονη Lootah, ομιλητικότατη και ισχυρογνώμων, ανήκει στο μικρό ποσοστό των Αράβων οι οποίοι αγωνίζονται για περισσότερη ελευθερία και εκπαίδευση στο σεξ. Αντίθετα από τις προηγούμενες γενιές γυναικών οι οποίες ασκούσαν την κριτική τους για τη χειραφέτηση της γυναίκας σε Δυτικές γλώσσες, η Lootah και οι συνομήλικοί της είναι δύσκολο να απομακρυνθούν από τη χώρα, καθώς είναι θρησκευτικοί μουσουλμάνοι και αντλούν τα μηνύματά τους από το Κοράνι.
Η Lootah, για παράδειγμα, σπούδασε ισλαμική νομολογία στο κολέγιο, ψυχολογία από μη Δυτικούς ψυχολόγους και τεκμηριώνει το βιβλίο της με θρησκευτικές αναφορές.

Με την άδεια του Μουφτή

Κατέθεσε το κείμενό της πριν κυκλοφορήσει στον Μουφτή του Ντουμπάι, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του (πάντως την προειδοποίησε ότι η αραβική κοινή γνώμη μπορεί να μην είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βιβλίο, ειδικά αν η συγγραφέας είναι γυναίκα). «Οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι ήμουν τρελή,

ότι απομακρυνόμουν από το Ισλάμ, ότι θα έπρεπε να είχα σκοτωθεί», λέει η Lootah. «Ακόμα και η οικογένειά μου μου έλεγε γιατί πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Εγώ απαντούσα: Αυτό είναι πρόβλημα της καθημερινότητας και δεν μπορούμε να το αγνοούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε».
Δεν έχει απελευθερωμένες απόψεις σύμφωνα με τα Δυτικά πρότυπα. Ενα από τα θέματα του βιβλίου της είναι οι κίνδυνοι από το πρωκτικό σεξ και την ομοφυλοφιλία γενικότερα. Κίνδυνους όχι από το AIDS αλλά επειδή και τα δύο τα απαγορεύει το Κοράνι. Η ειλικρίνειά της για το ζήτημα, ήταν κάτι που προκάλεσε σοκ στο Ντουμπάι.

Πρωκτικό σεξ και άνδρες

Στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες χώρες όπου ο νόμος ορίζει αυστηρά ότι άνδρες και γυναίκες δεν συχνωτίζονται, πολλοί άνδρες έχουν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή με άλλους άνδρες, το οποίο έχει επιπτώσεις για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά μέσα στον γάμο, λέει η Lootah.
«Πολλοί άνδρες που έχουν κάνει πρωκτικό σεξ με άνδρες πριν από το γάμο τους, το ζητούν όταν παντρευτούν από τις γυναίκες τους, επειδή δεν ξέρουν κάτι άλλο», λέει η Lootah. «Γι’ αυτό χρειάζεται στα σχολεία το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής».
Δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στη σημασία της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας και στην αδικία που συμβαίνει σε πολλούς αραβικούς γάμους στο θέμα αυτό.

Ανακάλυψε τον οργασμό στα 52 της

Ενας από τους λόγους που την ώθησαν να γράψει το βιβλίο, όπως λέει, ήταν μία 52χρονη πελάτισσά της, η οποία, αν και είχε εγγόνια δεν είχε ποτέ ικανοποιηθεί σεξουαλικά από τον άνδρα της. «Τελικά ανακάλυψε τον οργασμό», λέει η Lootah. «Φανταστείτε ότι όλον αυτό τον καιρό δεν ήξερε».
Αλλο ένα σημαντικό θέμα το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο της είναι η απιστία. Οι πολλές γυναίκες άλλης εθνικότητας που έχουν πάει στο Ντουμπάι και ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας με τα μηνύματα και τα e-mail έχουν κάνει την απιστία ευκολότερη (και πιο εύκολη την ανακάλυψή της), λέει η Lootah με αποτέλεσμα τα διαζύγια να έχουν αυξηθεί στο 30%.Ο εκσυγχρονισμός της ζωής στις γεμάτες πετρέλαιο χώρες του Κόλπου τις τελευταίες δεκαετίες έχει καταστρέψει επίσης μερικές παλαιές αραβικές κοινωνικές δομές.
Συγχρόνως, η άνοδος του πολιτικού Ισλάμ έχει υπονομεύσει τις παραδοσιακές αρχές, που αφήνουν πολλούς Άραβες συγκεχυμένους για τα ηθικά ζητήματα.



Η πρώτη σύμβουλος γάμου

«Παλιά οι άνθρωποι ζούσαν σε ένα τόπο και η κοινότητα ήταν σαν μία μεγάλη οικογένεια», λέει η Lootah. «Τώρα οι άνθρωποι έχουν εξαπλωθεί σε διάφορες περιοχές, έχουν αναμιχθεί όλοι και οι παραδόσεις έχουν αλλάξει». Ενα βήμα ήταν το τμήμα Οικογενειακής Καθοδήγησης στο κεντρικό δικαστήριο του Ντουμπάι, το οποίο λειτούργησε το 2001 με την Lootah να είναι η πρώτη σύμβουλος γάμου (τώρα υπάρχουν έξι, όλοι άνδρες).
Η κυβέρνηση του Κουβέιτ έχει ένα παρόμοιο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών από τη δεκαετία του ’90 και ακολουθούν το παράδειγμα και άλλες χώρες του Κόλπου. Ιδιώτες ψυχολόγοι και σύμβουλοι γάμου υπάρχουν σε όλον τον αραβικό κόσμο αν και είναι λίγοι. «Εχουμε κάνει αρκετή πρόοδο», λέει ο Heba Kotb, η οποία έχει μία σεξολογική κλινική προσανατολισμένη στο Ισλάμ, στο Κάιρο και έκανε και ένα show για θέματα σεξ και γάμου στη δορυφορική τηλεόραση από το 2006 μέχρι το 2008. «Πριν από δέκα χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να αγγίξουμε το θέμα και τώρα οι άνθρωποι συνηθίζουν να ακούν γι’ αυτό».
πηγή