Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ! «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!»



Όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά καταφύγιο στα μοναστήρια του Αγίου Όρους για να επιβιώσει υπογραμμίζει ο μοναχός της Ιεράς μονής Αγίου Παύλου, Νικόδημος, στον Αχελώο tv και τον Μάκη Μάκκα εξ αιτίας της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την Ελλάδα:

"Αναρίθμητοι είναι οι άνθρωποι που περιφέρονται στο Άγιο Όρος από το ένα μοναστήρι στο άλλο για να εξασφαλίσουν τροφή και στέγη προκειμένου να επιβιώσουν, ο κόσμος νιώθει την ανάγκη της επιβίωσης, η πείνα είναι μαρτύριο και είναι καθημερινό φαινόμενο στις μέρες μας, εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο τους".

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ!

Πολλοί εξ αυτών, παραμένουν στο Περιβόλι της Παναγίας αναζητώντας εργασία, ενώ συνήθως πηγαίνουν από το ένα Μοναστήρι στο άλλο για να φιλοξενηθούν και να φάνε ένα πιάτο ζεστό φαγητό!!!

Φυσικά, οι Αγιορείτες μοναχοί δεν τους αρνούνται την βοήθεια και χάρη σε αυτήν, οι φτωχοί συμπολίτες μας επιβιώνουν!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εθνοπροδοτικής και ανάλγητης "πολιτικής" των μνημονιοδούλων, που έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες σ' αυτή την κατάντια!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Υ.Γ. Καταλάβατε τώρα ΓΙΑΤΙ γίνεται συνεχής και λυσσασμένη επίθεση συγκεκριμένων κύκλων και συμφερόντων εναντίον ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ;;;