Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

7-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

 

 

Όταν ένα φυσιολογικό, υγιές, ζωντανό 7-χρονο παιδί πεθαίνει ξαφνικά, φυσικά θέλουμε να ξέρουμε το γιατί.
Η έκθεση αυτή από μια ανεξάρτητη πηγή ειδήσεων στο Βερμόντ, αφορά την ιστορία του τι συνέβη αφότου η Kaylynne Matten έλαβε από τους γονείς της την ετήσια ιατρική εξέταση στις 2 Δεκεμβρίου, 2011. Κατά τη διάρκεια της σωματικής εξέτασης δόθηκε στην Kaylynne ένα εμβόλιο της γρίπης. Τέσσερις ημέρες αργότερα, ήταν νεκρή. Ενώ δεν ήταν άρρωστη, ακόμη και όταν πήγε στο γιατρό!

Ο Επίτροπος για την υγεία, Δρ Harry Chen, "δεν έχει πειστεί" ότι ο θάνατος του κοριτσιού ήταν από το εμβόλιο της γρίπης, επικαλούμενος την «πολύ σπάνια» συχνότητα εμφάνισης των σοβαρών αντιδράσεων στο εμβόλιο της γρίπης και τους τεράστιους αριθμούς των ανθρώπων που τα λαμβάνουν κάθε χρόνο. Ο Δρ Τσεν δηλώνει ότι οι σοβαρές αντιδράσεις στα εμβόλια της γρίπης είναι τόσο "σπάνιες" ώστε θάνατος από το εμβόλιο γρίπης δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο Βερμόντ.

BINGO ! Υπάρχει το πρόβλημα. Κάθε φορά που ένα υγιές παιδί πεθαίνει ή τραυματίζεται σοβαρά από ένα εμβόλιο, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό της αιτίας του θανάτου αμέσως θα αποκλείσουν τα εμβόλια επειδή είναι "τόσο ασφαλές" και οι σοβαρές αντιδράσεις είναι «εξαιρετικά σπάνιες» - Όχι. Δεν είναι . Απλά δεν αναφέρονται επειδή άνθρωποι σαν τον Δρ Chen, η εργασία τους εξαρτάται από την πώληση των εμβολίων. Αυτό κάνει. Εξασφαλίζει ότι όλοι οι άνθρωποι στην κατάσταση του είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Χωρίς εμβόλια, ο Δρ Τσεν θα είναι άνεργος. Η τουλάχιστον θα έπρεπε να ψάχνει για άλλη δουλειά. Αλλά αφ' ετέρου, χωρίς εμβόλια θα υπήρχαν πολλοί γιατροί που θα αναζητούσαν θέσεις εργασίας, έτσι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο Δρ Τσεν να εισπράξει το επίδομα ανεργίας.

Ο Δρ Chen ανησυχεί ότι οι άνθρωποι θα υπερ-αντιδράσουν στο θάνατο αυτού του κοριτσιού. Προειδοποιεί για τις αντιδράσεις των «κινδυνολόγων» για το θάνατο της Kaylynne Matten. Με συγχωρείτε; Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να ανησυχεί; Σαφώς, ο Δρ Τσεν έχει εφησυχάσει, όταν πρόκειται για μικρά παιδιά που πέφτουν νεκρά για "μη εμφανή λόγο." Ο Δρ Τσεν ανησυχεί ότι αν οι άνθρωποι γίνουν "ανήσυχοι" οι ανησυχίες τους μπορεί να τους οδηγήσουν να αποφύγουν να λάβουν ένα εμβόλιο της γρίπης. Αν αρχίσει ο κόσμος να ψάχνει για τους κινδύνους των εμβολίων της γρίπης, θα ξέρει και πώς θα προχωρήσει.


Πηγή