Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Λαμία: «Χτύπησε» πάλι ο πλανόδιος μανάβης

Έκλεψε ηλικιωμένη στο Μοσχοχώρι Λαμίας σήμερα το πρωί...
Ο λόγος για έναν ρομά με ένα λευκό βανακι που γυρναει στα χωρια και πουλάει είδη μαναβικής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια 85χρονη το πρωί στο Μοσχοχώρι έκανε το λάθος να αγοράσει καποια πράγματα από τον συγκεκριμένο ρομά.
Η γιαγιά έβγαλε δέκα ευρώ να πληρώσει, αλλά εκείνος το έσκισε χωρίς αν το δει η γιαγιά και το επέστρεψε λέγοντας ότι είναι σκισμένο.  «Πάρε δυο εικοσάρικα και δώσε μου 50 ευρώ», είπε ο απατεώνας αναγκάζοντας την ηλικιωμένη γυναίκα να μπει στο σπίτι για να πάρει άλλα χρήματα.
Ο απατεώνας ακολούθησε την 85χρονη και είδε που είχε η γιαγιά το πορτοφόλι, στο οποίο μάλιστα είχε μέσα κάτι παραπάνω από 600 ευρώ για να πληρώσει το πετρέλαιο που θα έβαζε.
Ο "καλός κύριος" άρπαξε όλα τα χρήματα, που είχε μέσα το πορτοφόλι, αλλά και τα δυο χαρτονομίσματα των 20€, που είχε δώσει στη γιαγιά κι έγινε καπνός. Μέχρι η ηλικιωμένη να βγει έξω και να φωνάξει τους γείτονες εκείνος είχε εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για έναν μελαμψό άνδρα, ηλικίας 35-40 ετών, κοντός και χοντρός, που γυρίζει πουλώντας είδη μαναβικής με ένα λευκό βανάκι.
Οι συγγενείς της 85χρονης παρακαλούν όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι ή εάν καποιος τον ξαναδεί να κινείται στην περιοχή, να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.
Ανάλογο περιστατικό είχαμε πριν λίγες ημέρες και στο Λιανοκλάδι, καθώς επίσης και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.
πηγή