Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη του 9.84 σε συμπαράσταση για τους μετανάστες απεργούς πείνας

Σε κατάληψη του 9,84 για συμπαράσταση προς τους μετανάστες απεργούς πείνας προχώρησαν ομάδες αλληλεγγυών.
Προς το παρόν καμία ανακοίνωση από τον δήμο.
Αλήθεια αν έκαναν κατάληψη κάτοικοι για τον Βοτανικό; για την Κυψέλη; για τον Άγιο Παντελεήμονα; για τα διόδια; για την Κερατέα; η για οτιδήποτε άλλο...τι θα γινόταν;
θα είχε κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός ή όχι;

athinapoli

Δείτε τώρα πως παρουσιάζει το θέμα ο ίδιος ο ραδιοφωνικός σταθμός και σκεφτείτε απλά τι θα έγραφαν αν η παρέμβαση γινόταν από άλλους για διαφορετικό θέμα...

Παρέμβαση στο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84

Παρέμβαση στο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84 πραγματοποίησε, τη Δευτέρα, επί δίωρο Επιτροπή Σωματείων, Συνδικαλιστών, Εργαζομένων και Ανέργων προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας που έχουν καταφύγει στο κτήριο Υπατία της οδού Πατησίων.

Η Επιτροπή κατήγγειλε την ενορχηστρωμένη από κυβέρνηση και ΜΜΕ επίθεση, όπως τη χαρακτήρισε, απέναντι στους μετανάστες, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι πρόκειται για την ίδια επίθεση βάσει της οποίας χαρακτηρίζεται παράνομος κάθε απεργός, αγρότης ή πολίτης που αρνείται να πληρώσει διόδια.

"Παράνομη είναι η πολιτική του μνημονίου που καταστρέφει κάθε κοινωνικό αγαθό στο βωμό του κέρδους" αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το κείμενο που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια της παρέμβασης.
http://egersis2.blogspot.com/2011/02/984.html