Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


Προστέθηκε άλλη μια στις επιθέσεις που παίρνουν στόχο την "Τουρκική Μειονότητα "της Δυτικής Θράκης.Άτομα άγνωστης ταυτότητας έσπασαν τα παράθυρα του τζαμιού στο χωριό Ίσαλο της Κομοτηνής.Κατόπιν έρευνας της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα παράθυρα του τζαμιού έσπασαν με πέτρες.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας "Τούρκων Δυτικής Θράκης" Halit Habipoğlu, επέστησε την προσοχή στο ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε μία περίοδο που επικρατεί θετικό κλίμα στις σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας.

«Η επίθεση αυτή που διοργανώθηκε αμέσως μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δυτική Θράκη, είναι έργο προβοκατόρων. Πρέπει να γνωρίζουν όμως όλοι ότι η "Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης" δεν πρόκειται να πέσει σε παρόμοιες παγίδες» τόνισε ο Halit Habipoğlu.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT
*Σχόλιο:Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια ο Habipoğlu. να εντοπίσει τους προβοκάτορες.Αν επισκεφθεί το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής θα τους συνανήσει
infognomonpolitics