Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Είστε έτοιμοι για την καθολική Διαδικτυακή ID Μπαράκ Ομπάμα θέλει να επιβάλει σε όλους μας;


Η κυβέρνηση Obama αναπτύσσει ένα πρόγραμμα «καθολικής ταυτότητας Διαδικτύου» που θα πρόσεχε, θα ακολουθούσε, θα επιτηρούσε και θα έλεγχε ενδεχομένως τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Αυτές οι «εμπιστευμένες ταυτότητες» ως τρόπος να αυξήσει η ασφάλεια στο διαδίκτυο και ως τρόπος να εξαλείψει η ανάγκη για τις δωδεκάδες των διαφορετικών ονομάτων χρήστη και των κωδικών πρόσβασης. Αλλά είναι μια καθολική ταυτότητα Διαδικτύου που εκδίδεται και ελέγχεται από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ κυβέρνηση πραγματικά μια καλή ιδέα; Αμέσως, οι ανώτεροι υπάλληλοι κυβέρνησης Obama προσπαθούν να το κάνουν να φανεί όπως μη-απειλώντας όπως πιθανό. Επιμένουν ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό. Επιμένουν ότι θα ήταν αδύνατο για τους χάκερ να κλέψουν τις καθολικές ταυτότητες Διαδικτύου. Επιμένουν ότι καμία από τη προσωπική πληροφορία μας δεν θα μαζευτεί ή θα χρησιμοποιηθεί από τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο τακτικά η κυβέρνηση έχει κάνει κακή χρήση των ελευθεριών και των ελευθεριών μας τα τελευταία χρόνια στο όνομα «της ασφάλειας», θα έπρεπε εμείς να θεωρήσει πραγματικά τι λένε για αυτήν την νέα καθολική ταυτότητα Διαδικτύου;

Ίσως στις ανησυχίες assuage για «το Μεγάλο Αδερφό», η κυβέρνηση Obama προτείνει να είσαι το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ υπουργείο Εμπορίου αυτό για να επιτηρήσει αυτές τις νέες καθολικές ταυτότητες Διαδικτύου.

Αλλά πόσο καιρό να σκεφτούν ότι θα έπαιρνε για το τμήμα ασφάλειας πατρίδας (μαζί με αρκετά άλλα κυβερνητικά πρακτορεία) που αναμιγνύεται «στη διαχείριση» αυτών των «εμπιστευμένων ταυτοτήτων»;

Η δυνατότητα για την κυβερνητική κατάχρηση ενός τέτοιου συστήματος είναι απολύτως παραπαίουσα. Δεδομένου ότι έχουμε δει έτσι πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, όταν δίνετε στους κυβερνητικούς γραφειοκράτες μια ίντσα, συχνά καταλήγουν διάφορα μίλια.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από μια έκθεση του CBS News για αυτές τις προτεινόμενες καθολικές ταυτότητες Διαδικτύου….






Έτσι τι είναι μερικά από τα άλλα πιθανά προβλήματα ενός τέτοιου συστήματος;
Καλά, με τη δημιουργία ενός «κύριου κλειδιού» στο Διαδίκτυο για κάθε άτομο, εάν χάνεται ή κλεμμένος θα μπορούσατε κυριολεκτικά να χάσετε όλα έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για σε έστω και μία ημέρα.  Φανταστείτε τι μπόρεσε να συμβεί εάν ένας πολύ κακός χάκερ κέρδισε τη στιγμιαία πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας, τις πιστωτικές κάρτες σας, τον απολογισμό Paypal σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, τον απολογισμό Facebook σας, τον απολογισμό πειραχτηριών σας, τον απολογισμό Ebay σας, τον απολογισμό του Αμαζονίου σας, τα blogs σας, τους ιστοχώρους σας και όλες τις άλλα σπουδαιότητας στο διαδίκτυο που ανήκει σε σας.
Ακριβώς φανταστείτε τη ζημία που θα μπορούσε να γίνει.
Επιπλέον, θα ήταν μόνο μια υπόθεση χρόνου προτού αυτή η καθολική ταυτότητα Διαδικτύου να γίνει «μια de facto εθνική ταυτότητα».
Στην πραγματικότητα, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί ότι «στο όνομα της ασφάλειας» Αμερικανοί θα απαιτούταν σύντομα για να συνδέσει την καθολική ταυτότητα Διαδικτύου με τις βιομετρικές πληροφορίες ή ακόμα και να την συνδέσει με ένα μόσχευμα μικροτσίπ κάποιου είδους.
Φυσικά αυτό το νέο πρόγραμμα πρόκειται «να αρχίσει όπως εθελοντικό», αλλά πόσες φορές πριν από έχει τα εισαχθε'ντα κυβέρνηση «εθελοντικά» προγράμματα που έγιναν αργότερα υποχρεωτικά;
Μόλις εφαρμοστεί αυτή η καθολική ταυτότητα Διαδικτύου, πρόκειται μόνο να είναι μια υπόθεση χρόνου έως ότου αρχίζουν πολλές διαφορετικές Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες και ένα σημαντικό ποσοστό των μεγάλων εταιριών να αρχίσουν οι άνθρωποι την.  Τελικά θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολο να λειτουργήσει στο διαδίκτυο χωρίς ένα.  Μόλις φθάσει εκείνο το σημείο, θα ήταν μόνο ένα πολύ μικρό βήμα για να το καταστήσει υποχρεωτικό για το καθένα.
Φυσικά αμέσως η κυβέρνηση Obama επιμένει ότι «μας κάνει μια εύνοια» με τη δημιουργία ενός συστήματος που θα επέτρεπε σε μας για να είναι σε θέση να ξεφορτωθεί τις δωδεκάδες των ονομάτων χρήστη και των κωδικών πρόσβασης που όλοι χρησιμοποιούμε τώρα.
Αλλά τι όλο αυτό ηχεί πραγματικά όπως είναι το είδος ελέγχων Διαδικτύου που επιβάλλονται σε ισχύ όπως την Κίνα.
Η αλήθεια είναι ότι μια καθολική ταυτότητα Διαδικτύου θα έδινε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ κυβέρνηση περισσότερη δύναμη να χορηγήσει άδεια, να ελέγξει και να αστυνομεύσει το Διαδίκτυο από είχαν πάντα πριν.
Στην πραγματικότητα, μερικά ομιλούντα κεφάλια στα σημαντικότερα δίκτυα ειδήσεων ήδη αυτό το νέο σύστημα προσδιορισμού ως τρόπο «να μετριάσει» η «κακοήθης» ρητορική στο διαδίκτυο.
Φυσικά τι αυτός σημαίνει πραγματικά είναι ότι θέλουν να κλείσουν επάνω πολλές φωνές διαφωνίας έξω εκεί επειδή δεν πρόκειται «πολιτικά να διορθώσουν» και δεν συμφωνούν με την έκδοση της «αλήθειας» ότι τα μέσα καθιερώσεων ωθούν συνεχώς.
Ενδεχομένως οι αμερικανικοί άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι μια καθολική ταυτότητα Διαδικτύου που ελέγχεται από την κυβέρνηση θα ήταν ένα άλλο γιγαντιαίο βήμα στην κατεύθυνση να γίνει κράτος αστυνομίας Μεγάλων Αδερφών.  Δυστυχώς, οι αμερικανικοί άνθρωποι δεν έχουν κάνει μια μεγάλη εργασία να αντιπροσωπεύσουν επάνω την ελευθερία και την ελευθερία σε αυτό το σημείο.  Υπήρξε ένας αρχικός σάλος όταν εγκαταστάθηκαν οι νέοι «γυμνοί ανιχνευτές σωμάτων» στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ αερολιμένες και όταν άρχισαν οι ανώτεροι υπάλληλοι αερολιμένων ότι επάνω οι ιδιωτικές περιοχές μας ως τμήμα των νέων «ενισχυμένων κτύπημα-κατεβάζουν», αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί φαίνονται να δέχονται αυτές τις «νέες διαδικασίες ασφαλείας» σε αυτό το σημείο.
Τόσο τώρα η κυβέρνηση Obama είναι έτοιμη να ωθήσει ακόμα περαιτέρω.  Θέλουν να βάλουν ένα chokehold στον τελευταίο μεγάλο προμαχώνα της ελεύθερης ομιλίας στην Αμερική - το Διαδίκτυο.
Το Someday εάν πρέπει να πάρετε μια άδεια από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση για να διαβάσετε τα άρθρα όπως αυτό ή για να γράψετε τα άρθρα όπως αυτό, δεν λέει ότι δεν προειδοποιηθήκατε.
πηγή