Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ:"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ-ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Βρε καλώς τον Ζακύνθου!Κι αναρωτιόμασταν πού...είχε χαθεί,γιατί επί Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου τον βλέπαμε καθημερινά στα ΜΜΕ να τον βρίζει με τον αισχρότερο τρόπο!Να όμως που...ξαναεμφανίστηκε!Το γιατί,θα το καταλάβετε βλέποντας το βίντεο:



ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ,ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Είναι απίστευτα προκλητικό να ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ οι χιλιάδες λαού που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή από τον "προοδευτικό" Μητροπολίτη!

Διαπράττει βαρύτατο σφάλμα με τη "θεολογική" προσέγγισή του,πως τάχα πρέπει να μην αντιδρούμε,"γιατί όποιος έχει το Χριστό μέσα του δεν φοβάται το 666"!!!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΔΕΣΠΟΤΗ,ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ!

Όχι,"Αγιε" Ζακύνθου:Ο ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Αλήθεια,μήπως δεν έχετε διαβάσει καν την Αποκάλυψη:Διότι εκεί μέσα αναφέρονται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα πάντα γύρω απ΄το σφράγισμα,επομένως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις "μη πιστούς" τους αντιδρώντες!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ,ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΟΣ!

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ!
πηγή