Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!

ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ?????

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τη λευκή-Εβραία σκύλα, που μισεί τους λευκούς!!! Μήπως δεν είναι αρκετά από αυτά που της σέρνουν;;;

Εβραία κομμουνίστρια ηγέτης στη Γερμανία, ζητά ανοιχτά, να εξαφανιστούν όλα τα έθνη των λευκών!!!!

Από CofCC
Μια συνέντευξη με αριστερή ριζοσπάστρια στη Γερμανία, έχει προκαλέσει ένα κύμα οργής μεταξύ των συντηρητικών ευρωπαϊκών ιστοχώρων. Η Anetta Kahane είναι μια Εβραία που γεννήθηκε με γερμανική υπηκοότητα και είναι η αδελφή του σκηνοθέτη Peter Kahane. Είναι αυτή που απασχολείταιται ως «εξωτερικός παράγοντας (συνεργάτης)» στον δήμο του Ανατολικού Βερολίνου, επιφορτισμένη με την εξάπλωση της κομμουνιστικής ιδεολογίας στη Λατινική Αμερική. Είχει βραβευτεί πολλές φορές από το κομμουνιστικό καθεστώς για τις προσπάθειές της. Σήμερα ασχολείται με διάφορες ριζοσπαστικές μαρξιστικές ομάδες.
Σε συνέντευξή της στο φιλελεύθερο κανάλι RT (ρωσική έκδοση του CNN), βάζει όλες τις απόψεις της στο τραπέζι κάθε συζήτησης, και επιβεβαιώνει αυτό που το CofCC και άλλοι έχουν πει σε όλους σας. Ζητά ανοιχτά να μπει ένα τέλος στην ευρωπαϊκή υπηκοότητα, όπως την ξέρουμε, “για να τη βελτιώσουμε’ (όπως λέει). Αυτή απαιτεί από κάθε ευρωπαϊκή χώρα, να ανοίξει διάπλατα τα σύνορά της, μέχρι που η έννοια της «λευκής χώρας» να εξαφανίστεί τελείως.
Κάντε κλικ στο “Συνέχεια” για το βίντεο του RT και θα τη δείτε να ξερνά, άλλη μια μεγάλη δόση ρυπαρού και γιγαντωμένου μίσους των Εβραίων!!!! (κατά πάντων)

Το βίντεο του RT, όπου η Εβραία ξερνά την Εβραϊκή (φασιστική-ρατσιστική) συνταγή. Λειτουργεί όπως αυτό: Η  Ασία για τους Ασιάτες, η Αφρική για τους Αφρικανούς, το Ισραήλ για τους Εβραίους, οι χώρες των Λευκών για τον καθένα τους. Και δεν είναι μόνο οι μαρξιστές Εβραίοι που το ισχυρίζονται αυτό. Οι προσπάθειες όλων των Εβραίων (αυτή τη χρονική συγκυρία) είναι ακριβώς προς τη κατεύθυνση, να μετατρέπονται τώρα οι χώρες μας σε τριτοκοσμικά κολαστήρια!!!!
ΠΗΓΗ: INCO MAN