Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κλείδωσε ο ανασχηματισμός για την Παρασκευή.

Την παραίτηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει την Παρασκευή, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Οργάνου, ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό του επιτελείου που θα είναι επιφορτισμένο με την ευθύνη υλοποίησης των κυβερνητικών σχεδιασμών....

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καταλαμβάνει ο άμισθος σύμβουλος, μέχρι σήμερα, και τέως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, κ. Λουκάς Παπαδήμος, ενώ τη θέση του κ. Παπακωνσταντίνου, φέρεται να παίρνει ο κ. Γιώργος Φλωρίδης. Για το ζήτημα αυτό έχει ενημερωθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης, παρόντος και του διοικητής της ΕΥΠ, κ. Μπίκα.

Ωστόσο, σε λίγη ώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου θα μεταβεί στη Βουλή, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του ΚΤΕ του Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για το περιεχόμενο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, όπου αναμένεται να βρεθεί για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την κα. Βάσω Παπανδρέου, η οποία είναι η πρόεδρος του συγκεκριμένου κομματικού οργάνου.

http://dailynews24.gr