Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κλειστά αύριο, ανοιχτά την Τετάρτη τα καταστήματα στη Λαμία


Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6.00΄το απόγευμα της Τετάρτης 19/10, στην πλατεία Ελευθερίας...
Ο εμπορικός σύλλογος Λαμίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας συναποφάσισαν, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, αν και είναι ημέρα πανελλαδικής απεργίας, τα καταστήματα στη Λαμία να παραμείνουν ανοιχτά, διότι θα είναι κλειστά την Τρίτη στις 18 Οκτωβρίου, λόγω του εορτασμού του Αγίου Λουκά.
<<Δεν θα ήταν δυνατόν να παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα το μεσημέρι μέχρι την Πέμπτη το πρωί>> τονίζουν σε ανακοίνωσή τους χαρακτηριστικά.
Ωστόσο καλούν τους επαγγελματίες και όλο τον εμπορικό κόσμο να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 στις 6.00΄, στην πλατεία Ελευθερίας.

Όπως αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση θα ήθελαν η συγκέντρωση να μην έχει τη συνήθη μορφή των πανό και των ομιλιών εκπροσώπων των οργάνων, αλλά τη διακίνηση εντύπων καταγγελιών της πολιτικής εξαθλίωσης και διάλυσης της κοινωνίας και της αγοράς και την ανάρτηση σε διάφορα σημεία του χώρου της συγκέντρωσης μηνυμάτων και παραστάσεων για την πολιτική, την κυβέρνηση, τους υπουργούς την τρόικα, το Δ.Ν.Τ. και όλους όσους αποφασίζουν και ενεργούν εις βάρος του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας και οδηγούν τις επιχειρήσεις στην εξαφάνιση.

<<Θα μείνουμε όρθιοι. Τονίζουμε σε όλους τους υπηρέτες του Διεθνούς Κεφαλαίου ότι δεν θα μας εξαφανίσουν και ότι δεν θα παραιτηθούμε>>.
....................................................

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΤΙΣ 19/10

Ο Εμπορικός Σύλλογος Στυλίδας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα κάθε συμπολίτη μας, κάθε συναδέλφου μας και της Ομοσπονδίας μας και αποφασίζει:
• Μαζί με όλους τους συλλόγους του δήμου μας, καλεί κάθε συμπολίτη μας να ενώσουμε τη δύναμή μας και να υψώσουμε τη φωνή μας ενάντια στην ΤΡΟΙΚΑ και εκείνους που συνεχίζουν με τα χαράτσια και κάθε μέτρο να οδηγήσουν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.
• Ενημερώνουμε μέσω των Μ.Μ.Ε. σε συνέντευξη που θα παραχωρήσουμε την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας για τις ενέργειές μας. Στον ίδιο χώρο και ώρα θα παραχωρήσουν συνέντευξη και
η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αν.Στερεάς, εκπρόσωποι του επιμελητηρίου και
των εργατικών,
επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων
• Κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας στις 19 Οκτώβρη και καλούμε κάθε συνάδελφο αλλά και κάθε θιγόμενο συμπολίτη μας σε μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στη Κεντρική Πλατεία Στυλίδας στις 09:30 το πρωί.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
πηγή