Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

ΦΘιώτιδα:Κ​όπηκε η Ελλάδα στα δύο τη νύχτα - Που χιονίζει αυτή την ώραΜάχη με το χιονιά όλη τη νύχτα στην εθνική
-Έκλεισε για δύο ώρες περίπου στα σύνορα Φθιώτιδας-Μαγνησίας
-Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα σε πολλά σημεία του εθνικού δικτύου
-Χιονίζει και μέσα στη Λαμία

Τα προβλήματα και η ταλαιπωρία συνεχίζονται για τους οδηγούς στην.......
εθνική οδό, που όλη τη νύχτα και μέχρι αυτή τη στιγμή ο χιονιάς δοκιμάζει τις αντοχές και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα όρια των νομών Μαγνησίας-Φθιώτιδας, στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων για δύο ώρες περίπου. Οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν και σχηματίστηκαν ουρές τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων μέχρι τα διόδια της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, με νύχια και με δόντια κρατήθηκε ανοιχτό το εθνικό δίκτυο και στο Μαρτίνο, όπου τα ξημερώματα είχαμε έντονη χιονόπτωση, όπως και σε πολλά άλλα σημεία του πετάλου του Μαλιακού, όπου η χιονόπτωση κατά διαστήματα ήταν σφοδρή.

Στο κόκκινο παραμένει ο συναγερμός, αφού και αυτή την ώρα χιονίζει σε πάρα πολλά σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού, καθώς επίσης χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι.Στη Ράχη Τυμφρηστού χρειάζονται αλυσίδες.

Οι οδηγοί καλό θα είναι να αποφύγουν τις μετακινήσεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ωστόσο αν κινηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Τέλος άρχισε να χιονίζει εδώ και λίγα λεπτά και μέσα στη πόλη της Λαμίας.LamiaReport.gr

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ