Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ"!


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο internet η είδηση αυτή:Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή. Αυτή την είδηση την ανεβάσαμε και εμείς, και γίναμε εν αγνοία μας κατά κάποιο τρόπο συνένοχοι της προπαγάνδας.
Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο και αναγνώστη μας anticonformistas, ο οποίος με την παρέμβασή του μας έδωσε την πραγματική εικόνα της κατάστασης. Με λίγα λόγια η είδηση αυτή είναι κατασκευασμένη από κάποιους, οι οποίοι προφανώς έχουν σκοπό, να ενισχύσουν το είδη άσχημο κλίμα που επικρατεί την περίοδο αυτή στην χώρα μας, με τα όσα συμβαίνουν γύρο μας - με τους λαθρομετανάστες και την εγκληματική τους δράση-, και να δώσουν και μία χροιά θρησκευτικού πολέμου στην όλη κατάσταση.
Η φωτογραφία της είδησης είναι παρμένη από μια ταινία θρίλερ μικρού μήκους την οποία αυτοί οι κάποιοι πείραν και την μετέτρεψαν σε είδηση. Το λινκ της ταινίας για όσους θέλουν να το τσεκάρουν είναι αυτό αλλά να ξέρετε ότι περιέχει άκρως ακατάλληλες σκηνές βίας και καλό θα είναι να μην υπάρχουν παιδιά δίπλα. Αυτά ως αποκατάστασης τις αλήθειας.

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ