Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Λαμία: Η γνωστή συμμορία των ανήλικων ρομά ξαναχτύπησε...

Αυτή τη φορά είχαν οργανώσει και σχέδιο για να μπουν και να κλέψουν σε γραφεία στο κέντρο της πόλης...
Οι τρεις ανήλικοι ρομά, ηλικίας 12-14 ετών, παρακολουθούσαν τα γραφεία εταιρίας, που βρίσκονται σε ισόγειο κτιρίου, στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας.

Λίγο πριν τις 12:00΄ όταν διαπίστωσαν ότι στα γραφεία έμεινε για λίγο μόνη της η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Οι δυο από αυτούς μπήκαν μέσα και πήγαν στο γραφείο του συζύγου της και άρχισαν να ανοίγουν και να κλωτσούν τα συρτάρια. Η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος τους για να τους αποτρέψει. Τότε ο τρίτος της παρέας με αστραπιαίες κινήσεις πήγε άρπαξε το πορτοφόλι, που είχε ήταν μέσα στη τσάντα που είχε αφήσει στο δικό της γραφείο.

Μέχρι η γυναίκα να καταλάβει τι έγινε, οι τρεις επαγγελματίες ανήλικοι κλέφτες, είχαν γίνει καπνός.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, οι ανήλικοι ρομά είναι οι ίδιοι, που έχουν κλέψει κόσμο και κοσμάκη, αρκετές φορές και όπως λέγαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, έστω και αν τους πιάσουν, αύριο πάλι έξω θα είναι για να το ξανακάνουν και φυσικά οι γονείς τους δεν ξέρουν τίποτα...

Στη φωτογραφία βλέπετε τη σύλληψη των 3 ανηλίκων ρομά, μετά από αρπαγή τσάντας ηλικιωμένης γυναίκας στις 28 Μαρτίου στη Λαμία. Τότε τον έναν είχε κυνηγήσει και ακινητοποιήσει ένας πολίτης, ενώ τους άλλους δυο εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.

Όπως μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν πιθανώς τους 3 ανήλικους δράστες στην συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου και λίγο πριν από τις 14:00΄ τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
http://www.lamiareport.gr

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ