Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Έρχονται ακόμη πιο ισχυρές καταιγίδες


Οδηγοί προσοχή στα σημεία παγίδες...


Η απότομη αλλαγή του καιρού επηρέασε πιο νωρίς απ΄ ότι αρχικά αναμενόταν τη Φθιώτιδα και όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Από το πρωί στις περισσότερες περιοχές βρέχει, ενώ κατά διαστήματα και κατά τόπους έχουμε καταιγίδες ιδιαίτερα ισχυρές, όπως το απόγευμα στη Λαμία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, όπως ενημερωθήκαμε από πυροσβεστική και αστυνομία. Υπήρξαν μόνο τροχαία υλικών, με πιο σημαντικά την εκτροπή αυτοκινήτου στη εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου και την εκτροπή ανατροπή ενός ακόμη αυτοκινήτου στο 9ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Σε πολλά σημεία όμως οι δρόμοι κρατούν νερά και μετατρέπονται σε θανάσιμες παγίδες, γι΄αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα, αυτή τη στιγμή το μέτωπο των καταιγίδων κινείται ανατολικά και ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί στη Φθιώτιδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία διαφαίνεται νέα επιδείνωση με πολύ ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι του Σαββάτου (ή και νωρίτερα πιθανόν) μέχρι περίπου το μεσημέρι της Κυριακής, δηλαδή πρακτικά για ένα 24ωρο περίπου. Τα φαινόμενα θα είναι αρκετά έντονα και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις..το μάξιμουμ θα είναι αύριο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Προσοχή χρειάζεται επίσης, σύμφωνα με την πολιτική προστασία της Π.Ε. Φθιώτιδας, σε χειμάρρους και παραποτάμους, που άρχισαν να φουσκώνουν επικίνδυνα.

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ