Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ, ΡΑΓΙΑΔΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;



Πιθανόν αυτό να μην το έδειξε η τιβί:

Όμως, είναι η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Στην Ελλάδα του 2012, λυσσασμένα στίφη μανιασμένων ισλαμιστών ουρλιάζουν με όλη τους τη δύναμη "Αλλάχ Ακμπάρ", δίνοντας το σύνθημα για "τζιχάντ", δηλαδή ιερό πόλεμο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
Τόσο καιρό που φωνάζουμε κι εμείς για τον λαθρεποικισμό, την ισλαμοποίηση, τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοιποίηση της χώρας, χαρακτηριζόμαστε...γραφικοί, φασίστες και θρησκόληπτοι!
Τώρα θα ξυπνήσεις επιτέλους, μέσε νεοέλληνα - τηλεθεατή του Σουλεϊμάν και των άλλων τουρκοσήριαλ;
Διότι, μην έχεις αμφιβολία, μουσουλμάνοι είναι και οι αγαπημένοι σου Τούρκοι! Άσχετα αν στους παρουσιάζουν με "δυτικό" προσωπείο, για να κρύψουν το αιμοσταγές τους πραγματικό πρόσωπο!
Θα συνεχίσεις να τους βλέπεις, παραμένοντας απαθής και απλά περιμένοντας τα ισλαμικά στίφη της Ομόνοιας να σου...χτυπήσουν την πόρτα;
Ή θα αφυπνιστείς και θα οπλιστείς, πρώτα απ' όλα με Πατριωτισμό και Πίστη;;;
Δεκαετίες τώρα, έγινε της μόδας οι ύβρεις σε κάθετι Εθνικό και Ορθόδοξο.
Ενώ οι μουσουλμάνοι γονατίζουν στη μέση της Αθήνας και προσεύχονται, εμείς ντρεπόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας. Ακόμα χειρότερα, υβρίζουμε μανιωδώς τα Θεία, νομίζοντας ότι...κάτι κάνουμε!
Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κρίση: Όχι οικονομική, αλλά πρωτίστως αξιών, ηθική και πνευματική!
Ενώ οι μουσουλμάνες γεννοβολάνε διαρκώς, οι "χριστιανές" και οι "χριστιανοί" βυθίστηκαν στην πορνεία και ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΩΡΗΔΩΝ, με τις εκτρώσεις!
Μπορούν άραγε αυτές οι σοκαριστικές εικόνες από την Ομόνοια να σε κάνουν ν' αλλάξεις συμπεριφορά, κοιμισμένε ραγιαδονεοέλληνα;
Αν ναι, τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε πως τα σημερινά έκτροπα είχαν έστω ένα όφελος...
Αν όχι, ζητούμε συγνώμη για τη μικρή διακοπή που σου κάναμε από τα αγαπημένα σου σήριαλ...
Μπορείς να συνεχίσεις να τα βλέπεις λοιπόν...Μέχρι να έρθουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ, να τα δείτε...μαζί!