Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Video: "Σκάστε θα σας σκοτώσω όλους"!

To βίντεο που ακολουθεί δείχνει την "υπέροχη" ζωή που οι πολιτικοί μας έχουν προσφέρει στους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους των Αθηνών, και είναι χαρακτηριστικό της καθημερινότητάς τους. Να δούμε πότε το "ελληνικό" (ψευτορωμαίκο) κράτος θα αναλάβει τις ευθύνες του.
"Ο τίτλος από το βίντεο αναφέρεται στο 02:22 δευτερόλεπτο του βίντεο. «ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος).

Αυτή είναι η καθημερινότητα στις πρώην Ελληνικές περιοχές στα Πατήσια (στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο) απ την οποία το βιντεάκι. Ξυλοδαρμοί, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί Ναρκωτικά κ.λ.π από κάθε εθνικότητας λαθρο-εισβολέα που κατέστρεψαν με το έτσι θέλω την ζωή των ντόπιων Ελλήνων. Στα γκέτο δεν υπάρχει ώρα, δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει ελπίδα .

Πολίτες οι οποίοι μια ζωή πλήρωναν φόρους ,γεροντάκια που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε αλλού και ψάχνουν κάποιον Έλληνα νεότερο να τους πάει να ψωνίσουν. Οι πολιτικάντηδες, οι προδότες,κάτοικοι των ευγενών προαστίων τους έχουν εγκαταλείψει σαν βορά, σαν τροφή για τα αλλοδαπά θηρία.

'Ετσι είναι όπως λέει και η παροιμία "100 ξυλιές σε σένα με πονάνε εμένα; Δεν με πονάνε". Άσε τους δύσμοιρους κατοίκους των Αθηνών να υποφέρουν, εμείς στα καλά Βόρεια (και Νότια) προάστια ζούμε.http://www.defencenet.gr

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ