Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΓΑΜΟΥ» ΚΙΝΑΙΔΩΝ!


ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΓΑΜΟ» ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ!
Βέβαια, τα παπαγαλάκια των εγχώριων και ξένων εβραιοκάναλων μιλάνε για "δεξιούς" και "Καθολικούς" που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων στο Παρίσι εναντίον του "γάμου" κίναιδων, αλλά τα στιγμιότυπα τους διαψεύδουν! Άτομα κάθε ηλικίας, φυλής και θρησκευτικών πεποιθήσεων βρέθηκαν στην γαλλική πρωτεύουσα για να βροντοφωνάξουν "ΟΧΙ" στον ψευτο-γάμο των ανώμαλων!
Ένα ακόμα περιστατικό είχαμε στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου κατά την καθιερωμένη κυριακάτικη ομιλία του Πάπα, οι γνωστές εβραιο-ουκρανές αντίχριστες πόρνες της Fomen ξεγυμνώθηκαν και φώναζαν υπέρ του "γάμου" των κίναιδων! Αποτέλεσμα, αρχικά οι συγκεντρωμένοι εκεί να τις ρίξουν μερικές...ομπρελιές (ΕΥΓΕ!!!), πριν τις μπαγλαρώσουν οι αστυνομικοί!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η υγιής, προοδευτική και καθαρή Ευρώπη τάσσεται εναντίον της ανωμαλίας και ακολασίας του "γάμου" κίναιδων! Οι εβραίοι, τα πρακτοράκια, τα Μμε και πάσης φύσεως διαφθορέας, υπέρ!