Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (!!!) ΘΕΛΕΙ Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!




Είναι πραγματικά απίστευτο και εξοργιστικό το παραπάνω απόσπασμα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου της «Κοινωνία» Μιχάλη Ηλιάδη! Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει πως Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ είναι η πληρωμή των εκτρώσεων να γίνεται "από την τσέπη" των ενδιαφερομένων, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί μάλιστα να χρησιμοποιείται υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών! Δηλαδή οι πολύτεκνοι να λαμβάνουν ως...βοήθεια αυτά τα - κυριολεκτικά - ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Η μόνη πατριωτική, Ορθόδοξη και ανθρώπινη θέση στο θέμα των εκτρώσεων είναι Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

Και πραγματικά, είναι απορίας άξιον πώς η «Κοινωνία» δεν το ζητάει αυτό, αλλά προχωρά σε μια "πρόταση" που σοκάρει και σκανδαλίζει κάθε νοήμονα άνθρωπο και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό!

Οι εκτρώσεις δεν μας ενδιαφέρουν ως προς το οικονομικό τους σκέλος, αλλά ως προς το πραγματικό, δηλαδή ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ!

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ζητάμε οτιδήποτε άλλο από ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ! Είναι πρόκληση στον άνθρωπο και στον Θεό τον ίδιο η διατήρησή τους με τον τρόπο του «ναι μεν, αλλά»...!
 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΕΠΟΣΠΙΤΑ :  Η Κοινωνία δεν είναι η πρώτη μπούρδα που λέει. Στην  επίσημη ιστοσελίδα τους στην κατηγορία Όραμα - Πολιτικές Αρχές μέσα σε όλα τα άλλα γράφει :
Θα εξασφαλίσουμε σε όλες τις τάξεις του ελληνικού λαού, πλήρη ελευθερία για την καλλιέργεια της πίστεως ή των όποιων επιλογών τους,με ειδικές ρυθμίσεις για όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής και όχι μόνο για τους χώρους της Λατρείας ( Δηλ. Δεν έχουν προφανώς πρόβλημα να έχουμε τζαμιά , βουδιστικούς ναούς κ.α.) .

 __Σε άλλο σημείο αναφέρει :_
Η Παράταξή μας δεν θα επιβάλει στους πολίτες υποχρεωτικά τον Χριστιανισμό (εξ άλλου αυτό είναι αντίθετο με το ήθος και τις επιταγές του Χριστιανισμού),αλλά και δεν θα επιτρέψει να επιβληθεί η αθεϊα ως επίσημη έκφραση του Κράτους στην αγιομαρτυρική Πατρίδα μας, υιοθετώντας την πονηρή ερμηνεία της ανεξιθρησκείας, ως απαγόρευσης της θρησκείας! 
1oν Πότε επέβαλε το Κράτος υποχρεωτικά τον Χριστιανισμό στην  Πατρίδα μας ; και 2ον Λένε ότι δεν θα επιτρέψουν την αθεϊα. Άρα με το Ισλάμ ,τον Βουδισμό κτλ δεν έχουν πρόβλημα να επιβληθεί. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και είναι πραγματικά κρίμα να φέρουν το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια.