Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Μαζικές απώλειες Τούρκων σε Συρία-Λιβύη: Xάνουν παντού άνδρες & υλικό

Τις επόμενες 24 ώρες, η Ρωσία και η Συρία προτίθενται να επαναλάβουν μια εκτεταμένη στρατιωτική επίθεση στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.
Ο λόγος για αυτό είναι η άρνηση συμμόρφωσης της Τουρκίας με το τελεσίγραφο που της υπέβαλε η Ρωσία και η συνεχής παραβίαση των συμφωνιών που συνήφθησαν μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με αρκετές πηγές, οι στρατιωτικές μονάδες της Συρίας που βρίσκονται στην πρόσθια περιοχή είναι σε εγρήγορση μάχης, γεγονός που επιβεβαιώνει προφανώς την επικείμενη έναρξη μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης εναντίον Τούρκων και ισλαμιστών μαχητών.
Τα τελευταία στοιχεία για την κατάσταση στο έδαφος της Συρίας είναι ότι Ρώσοι και Σύροι είναι έτοιμοι να κτυπήσουν με ένα κολοσσιαίο πλήγμα τις θέσεις των ισλαμιστών μαχητών, χρησιμοποιώντας βαρύ πυροβολικό, πολλαπλά πυραυλικά συστήματα εκτόξευσης και μαχητικά αεροσκάφη.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι έχει δώσει ένα τελεσίγραφο στην Άγκυρα και τους ισλαμιστές μαχητές, το οποίο λήγει τα μεσάνυχτα και είναι λογικό ότι μετά την εκπνοή του, ο ρωσικός και ο Συριακός στρατός θα ξεκινήσουν μια νέα επιθετική στρατιωτική επιχείρηση.
Η αλήθεια όμως δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί για τις δήθεν ισχυρές τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμάχους τους Τζιχαντιστές, στα πεδία των μαχών σε Συρία και Λιβύη, όπου μόνο ήττες και καταστροφή υπάρχει πλέον.
Τα περιστατικά που δείχνουν απώλειες καθημερινά και στα δύο μέτωπα που άνοιξε ο υπερφίαλος Τούρκος πρόεδρος, που επιμένει να στέλνει συνεχώς δυνάμεις στην Συρία και όπλα στη Λιβύη παρόλα αυτά.

Περιστατικά σε Λιβύη και Συρία