Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ IMMUNA BAND-ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ


Η πανδημία COVID-19 έχει φτάσει σε ένα στάδιο όπου οι μολύνσεις μπορούν πλέον να ελεγχθούν και να προληφθούν με εμβολιασμούς.

Είτε πρόκειται για την Pfizer, τη Moderna ή την Johnson & Johnson, όλο και περισσότεροι Νεοϋορκέζοι εμβολιάζονται ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον, και ιδιαίτερα να προστατεύσουμε τους ευάλωτους πληθυσμούς. Είναι επίσης πιο εμφανές ότι το να μπορείς να αποδείξεις την κατάσταση του εμβολιασμού σου θα είναι χρήσιμο στο μέλλον. Το να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι πλήρως εμβολιασμένος θα μπορούσε να γίνει ένας βασικός τρόπος ζωής και να μπορείς να ζεις μια ζωή κανονικότητας, όπως πριν από την πανδημία.

Η ζώνη εμβολιασμού ImmunaBand είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση και προς το παρόν πωλείται για $ 17,95, ένα μικρό τίμημα για να μπορέσετε να αποδείξετε την κατάσταση του εμβολιασμού σας όπου κι αν πάτε.

Φορώντας αυτό το συγκρότημα μπορεί να υποδείξει σε όλους τους γύρω σας ότι έχετε κάνει τον εμβολιασμό σας για τον COVID-19-και ότι είστε πλήρως εμβολιασμένος. Το απρόσκοπτο βραχιόλι από το ImmunaBand βοηθά στην ανακούφιση της αβεβαιότητας που εξακολουθούν να αισθάνονται όλοι για την πανδημία και προσφέρει επίσης ένα ελπιδοφόρο σύμβολο της ενδεχόμενης ήττας της κοινωνίας από τον ιό. Το βραχιόλι είναι άνετο και εύκολο να φορεθεί και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική σιλικόνη και ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε ένα μέγεθος που θα ταιριάζει σε όλους και ζυγίζει ελαφρώς .75 ουγγιές.

Το βραχιόλι διαθέτει επίσης έναν μοναδικό κωδικό QR που μπορεί να δείξει την κάρτα εμβολιασμού COVID-19. Απλώς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κάμερας σε οποιοδήποτε smartphone για να σαρώσετε τον κωδικό QR, εισαγάγετε τον κωδικό PIN που έχετε ρυθμίσει και μπορείτε να δείτε την κάρτα εμβολιασμού CDC στη συσκευή.

Το ImmunaBand Vaccination Band είναι τώρα προς πώληση για μόλις 17,95 $ και θα μπορούσε να σας επιτρέψει να επιστρέψετε πιο γρήγορα στην προ πανδημία ζωή που μας έλειπε.