Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Η μεγάλη απάτη;


Τα έγγραφα που έδωσαν στον πρωθυπουργό, στον 'Αρειο Πάγο, σε υπουργό, στην Βουλή κλπ, οι ''εθνοσωτήρες'' με τα ...600 δισ. δολάρια

Οι φερόμενοι ως ''εθνοσωτήρες'' με τα...600 δισ. δολάρια που θα ''σώσουν'' την Ελλάδα, παρουσίασαν -από ότι φαίνεται- κατασκευασμένα έγγραφα γιά να εξαπατήσουν τον κόσμο στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, έδωσαν στην δημοσιότητα το έγγραφο 2α-2β, που απευθύνεται στον Αρειο Πάγο, στην Βουλή, στον υπουργό Οικονομικών κλπ. στο οποίο αναγράφεται (έγγραφο 1, κορυφή) ότι αποστολέας είναι η εταιρία ''Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc'', με υπεύθυνο τον Greg Pappas και έδρα την πόλη Woodbridge, περιοχή Ontario, Καναδά.
Η εταιρία και ο υπεύθυνός της δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι δηλωμένοι στον Καναδά και συγκεκριμένα στην κομητεία Οντάριο.
Ο Greg Ρappas είναι υπαρκτό πρόσωπο και το τηλέφωνο ανήκει σε αυτόν. Ζήτησε χρόνο και μελέτη του εγγράφου γιά να απαντήσει στην ερώτηση του ''Κ''
(4:12 απόγευμα ώρα Ν. Υόρκης, Τετάρτη 3 Οκτ. '12)
, αν πιστοποιεί την ύπαρξη του εγγράφου που φέρει την υπογραφή του.
Στο έγγραφο 1 φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι το κομμάτι με τον αποστολέα στην κορυφή, είναι κολλημένο πάνω στο έγγραφο

(η αλλαγή χρώματος στο ''μπακγκράουντ'' το πιστοποιεί).Η διεύθυνση που αναγράφεται στο έγγραφο (60 Μarycroft Ave., Woodbridge, Ontario, unit or suite #4), ανήκει σε... εταιρία που φιάχνει πλαστικά μπουκάλια και όχι σε εταιρία μετοχών κλπ. (κοιτάξτε διεύθυνσή της, ανοίγοντας το παραπάνω ''λινκ'', στα δεξιά).
Στην προτελευταία παράγραφο του έγγραφου 2β, αναγράφεται ως εταιρία: Federal Funding & Investments Group, Inc. Toronto, Καναδά... Τέτοια εταιρία ΔΕΝ υπάρχει.
Το ''πιστοποιητικό'' (3) απλά δείχνει ότι ο αναγραφόμενος σε αυτό είναι αδειούχος... συμβολαιογράφος Καναδά και τίποτα άλλο. Το δε προξενείο της Ελλάδας απλά το επικυρώνει. ΔΕΝ είναι ''αποδεικτικό'' ύπαρξης χρημάτων, όπως ισχυρίστηκαν σε συγκέντρωσή τους σε ξανοδοχείο της Αθήνας και σε τηλεοπτικά κανάλια, επιδεικνύοντας το έγγραφο.
(Περισσότερα, αργότερα - η έρευνα συνεχίζεται)
πηγή
http://www.kalami.net/2012/ellada/end.html

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ