Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Βόρεια Κορέα: Γονείς τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά για να επιβιώσουν!
Ανατριχιαστικά στοιχεία φέρνουν στο φως δημοσιεύματα των εφημερίδων Sunday Times και Independent, σύμφωνα με τα οποία στις αγροτικές περιοχές στο Hwanghae της Βόρειας Κορέας όπου οι κάτοικοι λιμοκτονούν, τα περιστατικά κανιβαλισμού συνεχώς αυξάνονται με τον αριθμό των θυμάτων να ξεπερνά τα 10.000! ...
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, πρόσφατα ένας πατέρας καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε, γιατί σκότωσε τα δύο του παιδιά προκειμένου να τα φάει! Ένα άλλο περιστατικό είναι αυτό ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος φέρεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να… «ξεγελάσει» την πείνα του!

Μέχρι στιγμής, 10.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, καθώς ο λιμός πλήττει αρκετές επαρχίες της Βόρειας Κορέας, ενώ εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού!

Τις πληροφοφορίες αυτές μετέδωσαν μυστικοί ρεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Asia Press και θεωρούνται αξιόπιστες, αφού το πρακτορείο έχει «στρατολογήσει» πολίτες της χώρας με σκοπό να μεταδίδουν ειδήσεις από την «καρδιά» του καθεστώτος.

Από την πλευρά της, η Βόρεια Κορέα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Σ.Σ. Αν στην Ελλάδα λιμοκτονήσουμε, είναι δόκιμο να ... την πέσουμε τους υπευθύνους...
Δεν διαθέτουμε εκτιμώ - άλλως, δεν γνωρίζω κάτι σχετικό - στην κουλτούρα μας ιστορικό κανιβαλισμών. Κάτι φάπες πέφτουν από καιρού εις καιρόν κι ας το κρατήσουμε εκεί...

Moneypost

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Iris Apartments

Iris Apartments
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το site

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ICE WORLD - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ