Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ - FREE WILL


Ελεύθερη βούληση. Το πιο ωραίο δώρο που μας έδωσε ο Θεός. Όμως κάποιοι θέλουν να είμαστε σαν τα πρόβατα. Χρόνια χειραγώγησης  πέτυχαν τον σκοπό τους. Όμως την Νέα ταυτότητα μόνο με την θέλησή μας θα πρέπει να την πάρουμε και όχι με εξαναγκασμό. Όσα θα δείτε στην ταινία μικρού μήκους είναι κάποια από τα στοιχεία που μας δείχνουν ότι όσοι δεχθούν θα ελέγχονται ,αλλά και όσοι δεν δεχθούν την παραλαβή αυτής της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας θα ζούν στο περιθώριο.
Για χάρη της ασφάλειας οι άνθρωποι θα δεχθούν να μειωθεί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους. Μόνοι μας θα δεχθούμε να μας παρακολουθούν και όχι μόνο. 
(Περιγραφή της ταινίας Η ταινία λαμβάνει χώρα στην Αθήνα του 2020. Η πολύχρονη ευρωπαϊκή οικονομική κρίση επέφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων με σημαντικότερη αυτή της έναρξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε αντικατάσταση του χρήματος όπως το ξέραμε. Ποιες είναι οι νέες παράμετροι που δημιουργούνται, ποιες αλλαγές υπάρχουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και ποιοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα διαφάνειας;)

δείτε σχετικά άρθρα

ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
Δείτε πως μετατρέπουν τα κινητά τηλέφωνα σε «κάμερες εθελούσιας παρακολούθησης»! (βίντεο)
2017 : ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΣΙΠΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ RFID ;